Meni taas tämä kevät niin että hurahti!

Täs viimesen kuukauden aikana on tapahtunu niin paljon....

Salla tuli käymään täällä. Ajotettiin sen tulo niin, että päästiin yhdessä kattomaan lätkän mm-kisojen ratkaisupelit yhdessä. West Kensingtonissa on pubi, joka näyttää kaikki Suomen pelit. Kävin siellä kattoos kaikki Suomen pelit, olin vähän ovela ja pyysin ajoissa ne pari viikkoa aamuvuoroksi, niin pääsi näpsäkästi töistä päin kattoon matseja. Ja kun Salla tuli, käytin muutaman lomapäivän. Ei me sen kans oikeen mitään sen kummempaa tehty, vähän kierreltiin kaupungilla ja käytiin Brightonissa. Muuten iltapäivät/illat meni ottelujen parissa.

Kun oli finaalipäivä, mentiin sinne pubiin n. 4 tuntia ennen matsin alkua. Pian meidän jälkeen jono oli ulos asti eikä kaikki halukkaat mahtunu sisälle. Eikä se oo mikään pienin pubi... Se on kunnon sporttibaari jossa on pienempää ja isompaa screeniä ympäri kahta kerrosta. Sain myös pari uutta tuttavuutta, kun pari tyttöä rupes jutteleen meidän kans matsien aikana. Toisen niistä, Jessican, kans aion mennä parin viikon päästä Hyde Parkkiin istumaan ja nauttimaan kesästä, kun se tulee Suomen lomalta takasin.

Viikko Sallan lähdön jälkeen Tereza tuli käymään!! Se ilmotti tulostansa niin myöhään, että vuorolistat oli jo tehty, mutta mulla oli aamu-iltavuorot joten ehdittäis mennä illalla ulos. Sen lento oli tosi aikasin täällä, ja kun Paolo kerran oli kotona, se tuli meille aamuvarahin ja otti pienet torkut ennenkun tulin kotiin. Saman tien kun astuin kotiovesta sisään, alko vanha kunnon Worthing-meininki viinipullojen kera. Seuraavana päivänä Tereza lähti Worthingiin pariksi päivää mut ennen sen lähtöä ehdittiin vielä lounaalle. Oli ihanaa nähdä!

Nyt oon nauttinu tässä parista vapaapäivästä, tulin äsken takasin Westfieldistä, mikä on länsi-Lontoossa oleva iso ostoskeskus (sisältää yli 200 liikettä + 3 tavarataloa...). Päätin, että kerran vuodessa voi laittaa vähän rahaa palamaan vaatteisiin ja shoppailin koko päivän. Oli ihanaa.

PARIN VIIKON PÄÄSTÄ SUOMEEN!!!!!!! Ja aion pysytellä siellä 2 kokonaista viikkoa. Paolo tulee kans. Hitto ku ei malttaisi odottaa