Oltiin viime viikolla viettämässä kevätpäivää Hyde Parkissa työporukalla. Ajatus lähti alunperin siitä, kun rupesin töissä yhen Victorin kans puhumaan kun se ei oo nähny Paoloa pitkään aikaan ja voitas mennä pubiin. Loppuviimeksi asiat eteni siihen pisteeseen että meitä lähti 10 tyyppiä istumaan Hyde Parkkiin. 

Täälä oli muutaman päivän ajan +20 astetta lämmintä ja päätettiin lähteä paistattelemaan päivää. Joka tosin viilenty jo siinä vaiheessa ku 16.00 tavattiin puistossa. Vietettiin siellä samalla Rafin läksiäisiä kun se lopettaa työt hotellilla.

 

 

Tossa vipassa kuvassa ollaan Thamesin rannalla seuraavana päivänä. Käytiin Paolon kanssa suklaafestareilla ja hypättiin bussissa pois vähän aiemmin ku oli niin nätti sää ja pysäkki oli keskellä siltaa. Oli ihanaa kävellä Southbankissa, mikä on tuolla mun oikeella puolella näkyvää kävelyaluetta. Mun takana näkyy The City, mikä on Lontoon liike-elämän keskus. Jos oltais otettu kuva toiseen suuntaan sillalta, olis hyvät näkymän London eyehin ja Big Beniin.