Nyt on pari päivää ollu "lämmintä" ja aurinkoista!!

Se monta viikkoa jatkunu armottoman kylmä viima on vihdoin (ainakin väliaikasesti) loppu ja päivisin on nyt ollu sellanen +11 astetta. Joojoo, eihän täkäläinen talvi suomalaisittain oo ku naurunpurskahdus ja moni mulle sanookin ku ulisen että on kylmä päivä, että no sähän oot suomesta mutta kun enhän mä oo asunu suomessa yli vuoteen!! Kyllä mä tiedän mitä on -30° pakkasta ja kestän kyllä sen mutta kun täällä iskee siinä nollan vaiheilla oleva keli yhdistettynä jäätävään viimaan, niin ei se herkkua oo. Ja itseasiassa oon tajunnu, että suomessa pakkasen kestämisen A ja O on talvitakki. Ihan sama minkälaisella hameella on liikenteessä kunhan on Michelin ukonkin voittava talvitakki päällä. Täällä ei semmosia oo. Tää mun "talvitakki" täällä on suomessa korkeintaan alkukevät/syksytakki.

Tänään aamuvuoron jälkeen Paolo haki mut töistä ja mentiin pitkän talven jälkeen käveleskelemään ekaa kertaa tänä keväänä HYDE PARKIIN!!! jee!!! Mentiin Serpentine-järven rannalla olevaan kahvilan terassille istumaan ja mä join teetä, eväänä suklaamuffinssi. Paolo otti Guinnesin. Sori, en sitten yhtään tajunnu ottaa kuvia, mutta ens kerralla sitten!

Sit halusin ehdottomasti käydä vilkasemassa, miltä ne nyt näyttää. Nimittäin 1 Hyde Park kerrostalot. Kyseinen asuinkompleksi avautu muutama kuukausi sitten, se käsittää 3 kerrostaloa josta on näkymät Hyde Parkin ylle. Halvin yksiö kalustamattomana lähtee 15 miljoonasta punnasta. Se oli suomessakin uutinen, sieltä myytiin kattohuoneisto hintaan 165 milj. puntaa, joka on maailman kallein kerrostaloasunto. Se on Mandarin Oriental hotellin vieressä (maailmanlaajuinen luksushotelliketju) ja jos omistat asunnon 1 Hyde Parkista, on periaatteessa hotellin asukas mutta sä vaan omistat sen kämpän. Sinne voi tilata huonepalveluruokaa hotellista (asunnot ja hotellin yhdistää maanalainen tunneli), oman auton voi jättää kätevästi alaovelle josta autonkuljettaja parkkeeraa sen parkkihalliin, asukkaiden käytössä on tietenkin oma leffateatteri/kuntosali/omia vaateliikkeitä.... Siis niin täysin överimeinikiä että blingbling vaan. Jos kiinnostaa niin googlettakaapa 1 Hyde Park.

Huomenna olis vapaapäivä ja tarkotus lähtee aamulla juoksemaan (ekaa kertaa myös tälle keväälle) Regent´s parkiin, joka on siis toinen Lontoon isoista puistoista tossa vieressä. Mutta emmä tykkää Regent´s parkista. Mä haluaisin Hyde Parkkiin.