Täällä Camdenissa on ny asusteltu reilu viikko ja kyllä, tykkään kovasti! Virallisesti tämä on Mornington Crescent, mutta Camden Townin asemalle kävelee 10min ja kunta vaihtu Westminsterista Camdeniin. Eli siis Lontoo jakautuu useisiin kymmeniin kaupunkipiireihin, joilla on käytännössä itsehallinto.

Eikä toi työmatkakaan ny niin pitkäksi muuttunu, Eustonin juna-asemalle kävelee 5min ja sieltä menee bussi suoraa valtatietä melkeen hotellin viereen. Koko reissu kestää n. 20min. Mutta jos on iltavuoro, niin tuun kotiin metrolla, joka kestää n. 40min, koska en halua kävellä Eustonilta yksin tänne. Mornington Crescentilta kävelee muutaman minuutin eikä tarvi kuljeskella yksin juna-aseman läheisyydessä. Niin, tästä meidän asunnolta on tosi hyvät kulkuyhteyden joka puolelle, Oxford streetille kävelee jotain 20min, Eurostar-luotijunat Pariisiin ja muualle Eurooppaan lähtee melkeen vierestä... Eikä Camden Townissa oo koskaan hiljasta, eilenkin paikallisessa pubissa joku nainen rupes rähinöimään ja heitti mm. tarjoilijaa tuopilla.... Vain Lontoossa. 

Nyt vaan pitäis alkaa sisustamaan tätä meidän huonetta, ensimmäisenä listassa on sohva. Sitten tv. Sitten Paolo haluaa pleikkarin. Muuten kyllä tykkään tästä kämpästä, vuokraisäntä on rempannu koko asunnon tässä vuoden sisällä ja meidän huoneen remontti oli just ennenku muutettiin.

Suomeen pitäis tulla vajaan viikon päästä käymään, eipä se mun visiitti kestä ku 7 päivää joista 2 kuluu matkustamiseen, mutta kyllä se näin puolen vuoden jälkeen on ihan jees se viisikin päivää. Tosin en ny halua koko palkkaani laittaa likoon että mun kone nousee ilmaan, viime viikolla täällä tuli ihan oikeesti pari senttiä lunta ja mm. Gatwickin lentokenttä oli 2 päivää suljettuna. Ei näin.