Tulipa tossa sitten kävästyä Suomessa ekaa kertaa puoleen vuoteen. Äkkiää tämä aika menee.

Eipä siinä mitään ihmeellistä ollu, kun astu kotiovesta sisään, tuntu ettei oo koskaan pois ollutkaan. Oli aika extremeä tulla Suomeen käytännössä kesävaatteissa ja odottaa Seinäjoen juna-asemalla n. 40min ulkona junan tulemista. Kun oltiin raiteella 2 ja junan tuloa siirrettiin aina pari minuuttia kerralla, ei kukaan voinu mennä sisälle odottamaan. Mutta loppuviimeksi pääsin kotiin.

Tarkotus oli olla vaan 5 päivää mutta yllätysyllätys Eurooppaa kohtan keväisen tuhkakaaoksen jälkeen hieman "yllättäen" lumikaaos. Heathrow oli 2 päivää kokonaan suljettu ja munkin paluumatka Lontooseen siirty parilla päivällä. Tuli tekstiviestiä 12 tuntia ennen koneen lähtöä, että lento peruttu. Mutta British Airwaysilla oli tosi hyvä turva lipuille, varsinkin kun olin ostanu ne BA:n nettisivuilta, oli helppo vaan kirjautua sisään ja varata uus lento seuraavalle päivälle. Kun sekin lento sitten peruttiin, kolmannen lennon varasin Finnairilta (BA on yhteistyössä Finnairin kanssa joten sain ilman lisämaksua valita myös Finnairin lennon). 

Kun tulin Lontooseen, alko jouluvalmistelut hieman kiireellä. Täälähän joulua vietetään vasta 25. päivä, joten kun olin keskiviikkona 22. päivä illalla kotona, ehti sillon jo vähä alottaa ruokien ostelua ja siivousta. Kaikki on nyt valmiina huomista jouluateriaa varten (Paolo sai töistä joululahjaksi 5 kilon kalkkunan...) ja mä valvon töissä. Ketään ei saatu yövuoroon joten mä vähän puolivahingossa lupauduin. Oikestaan tämä on parempi vaihtoehto (lukuunottamatta sitä, että pitää valvoa ja tehdä 10 tunnin vuoro) koska nyt oli koko päivä aikaa viettää Paolon kanssa, tehdä ruokaa. Sit kun joskus aamulla pääsen kotiin, nukun pari tuntia ja sitten saa syödä kalkkunan. Jos se nyt on ikinä muistanu ottaa sitä pakkasesta sulamaan ku näyttää tuo kännykkä olevan pois päältä.

Tän yövuoron jälkeen (7h jäljellä...) on 4 päivää vapaata. 26. päivä kun kaupat aukee seuraavan kerran, mun pitää syöksyä keskustaan ostamaan suoristaja kun MUN OMA EI ENÄÄ KUUMENTUNU!!! Totaalinen katastrooffi.

Sunnuntaita odotellessa -->