Tänään oli vapaapäivä ja päätin mennä o2 areenalle kattoon Titanic näyttelyn!! Oon suunnitellu sinne menoa jo suurinpiirtein elokuusta asti ja nyt kun näyttelyn viimenen kuukausi lähti käyntiin, oli aika vihdoin mennä sinne. o2 areenahan on Lontoon isoin areena, siellä esiintyy mm. kaikki musiikkimaailman suurimmat nimet. Käytännössä se on vähä niinkun suomen Hartwall areena. Vähän eri mittakaavassa tosin.

o2 areena ulkoapäin.

Titanic näyttely on nimensä veroisesti näyttely, joka kertoo Titanicista, sen rakentamisesta, laivasta itsestään sisältäpäin ja lopuksi tietenkin uppoaminen. Mua on aina kiehtonu Titanicin tarina ja mä todella odotin sinne pääsyä. 

Tänne on vihdoin tullu kevät, aamukuudelta kun menee töihin, mittari näyttää +10°c, ja päivällä kuumimmillaan on semmonen +15-+17°c. Sama se oli vuosi sitten Worthingissakin, mutta ei tänne kesällä niin älyttömän kuuma normaalisti tuu, meri jäähdyttää tätä saarta ihan kivasti. Tänään ku kävelin metrolle päin, huomasin ekaa kertaa, että puihin on tullu jo lehdennypykät. Muutama viikko vielä ja kaikki vihertää.

Odotin yks aamu bussipysäkillä autoa, kun viereen tupsahti toveri syömään

Toisenlainen toveri odottaa aina töissä aamupalaansa.

Minniellä on tarkat ruokinta-ajat kun se on niin lihava. Se tietää koska sille pitäis ruoka tarjoilla ja se maukuu aina kuppinsa vieressä. Ennen ruokailua se on aina enemmän tai vähemmän hulluna ja se juoksee ympäri alakertaa ja kiipeilee pitkin sohvia.

Mun työpaikka on Warwick avenuen vieressä, joka on melko haluttu osote Lontoossa. Kyseinen katu tiedetään myös Duffyn laulusta Warwick avenue.

Ens viikolla mennään vähän bilettämään työkavereiden kanssa, eka Hyde parkiin (jos ilma suosii) ja sieltä pubiin. Mutta se onkin sitten toinen tarina....