No niin.

Elämä täällä Londiniumissa pyörii täysillä. Vähän turhankin täysillä. Nyt kun jälkeenpäin ajattelee mennyttä paria kuukautta, niin en kyllä haluaisi elää sitä aikaa uudestaan. Ihan mieletön kiirestressi päällä, esim. tässä kuussa mulla on vapaapäiviä ruhtinaallisesti 5, ja kaikki niistä on yksitellen. En edes muista koska viimeksi olin 2 päivää putkeen vapaalla. Kyllä siitä reippaasti kuukausi on. Mutta ei saa valittaa varsinkin ku palkka tulee tehtyjen tuntien mukaan .

Ei sillä että mä töistä valittaisin, mutta kun on siinä päällä ollu kaikki muu hässäkkä niin välillä on tuntunu että nyt hajoaa pää ja koko keho. Hyvä esimerkki on ku mulla oli muutama viikko sitten korva kipeänä melkeen viikon, kävin jopa lääkärissä sen kans eikä mitään löytyny. Lähetti kotiin potemaan kipua särkylääkkeiden kera. Muutaman päivän päästä kipu lakkas ja aina ku tuli joku kriittinen tilanne töissä, kiire tai joku asiakas ulisee jostakin, kipu tuli takasi.

Diagnoosi: STRESSIKORVA.

Muutto Camden Towniin lähestyy, vajaa viikko h-hetkeen.

Suomeen tuun lomailemaan välillä 14.- 20.12.

Mitä täällä muuta, tosiaan tää syksy on menny lähinnä töitä tehdessä, lokakuussa kävi paljon kavereita ja yks sisko täälä pyörähtämässä, kiitos teille kaikille!! Oli ihanaa ku pääsitte käymään!!! Oli tosi kivaa monen vuoden tauon jälkeen kunnolla kiertää mm. "turistipaikkoja", museoita sun muuta kivaa. Sallan kans käytiin London Eyessa, mentiin sinne auringonlaskun jälkeen enkä sen kokemuksen jälkeen suosittelee enää muuta. Oli aivan mielettömän kaunista nähdä Lontoo iltavalossa!!!

Siinä teille parlamenttitalo ja Big Ben.

Paolon kans ollaan käyty aikaa viettämässä mun rakastamissa puistoissa. Yks vapaapäivä lähettiin Greenwichiin, joka on pikkusen Lontoon "ulkopuolella", mutta metromatkan päässä. Greenwich on tunnettu ajan nollaperiodista, vai mikäsenyoli, mutta koko maailman aika tottelee Greenwichin aikaa (esim. Suomi +2 GMT) ja sitä rataa. Greenwich on mielettömän kaunis puistoalue ja päätettiin heti että kevätpiknik on järjestettävä sitten kun sen aika koittaa.

  

Vielä on paljon ihania puistoja kierrettävänä!!! Ja nyt muutetaan toisen Lontoon keskustan suuren puiston viereen joka tottelee nimeä Regent's park. Nyt saan juoksennella siellä niin paljon ku sielu sietää!! Ja aiotaan liittyä Camdenissa myös kuntosalin jäseniksi. Kyllä, myös ryhmäliikuntatunteja löytyy. JES! 

Niin, ja sitten se toinen juttu. Tereza lähti kotiin, takasi Tsekkeihin. Se päätti, että nyt tuli aika täyteen brittielämää. Kyllä mä tiesin ettei se loppuelämäänsä täälä aio viettää, eikä se puhelu täysin puun takaa tullu mutta kyllä se silti vähä sattu. Mentiin alkuviikosta Paolon kans käymään Worthingissa, mentiin pubiin viettämään Terezan vipaa iltaa briteissä. Paikkana oli, mikäs muukaan, kun itseoikeutetusti Weatherspoon ja ruokana Classic burger ilmaisen juoman kera. Weatherspoonissa on juhlittu kaikki isot bileet mitä mun brittivuoteen mahtuu. Mun synttärit, suomiläksiäiset, takasinpaluujuhla, Edinburghiin lähtöbileet, kaikenmaailman pikkukekkerit ja nyt Terezan läksiäiset. Olihan se vähä haikeeta ku hypättiin taksiin ja takasi asemalle, mutta onpahan syy mennä Prahaan keväällä!!

Hmm.. Mä lupaan kirjotella tänne enemmän, hauskaahan tää on itellekki ku saa jälkeenpäin lukea näitä tarinoita matkan varrelta.

Siinä on Minnie, meidän hotellin kissa. Läskein ja laiskin mitä maailmasta löytyy, erikoisdieetin omaava vanhaleidi joka kävelee vaan sillon ku se menee toimistoon syömään.