Sanoin Davidille, että nyt täytyy ottaa pari yhteiskuvaa, tämä kaappaa mut syliin, siis nosti ilmaan  Mä niin tykkään tosta jälkimmäisestä kuvasta, kaikki on sitä mieltä ollaan jotenki niin puhtaan ilosen ja onnellisen näkösiä. Ei paljo tarvinnu tekohymyillä tota kuvaa ottaes ! 

No joo, pitääkö edes sanoa että olo on ny vähä surullinen, vietettiin eilen pienimuotoisia läksiäisiä porukalla, kun David lähti tänä aamuna.

Mutta life is, varsinkin hotellialalla, ihmisiä tulee ja menee, sille ei voi mitään.

Jos yhen ihmisen lähtö meinaa ottaa vähä lujille, miten käy joulukuussa ku koko jengi hajoaa eri puolille Eurooppaa?? No, vielä monta (hullua) kuukautta edessä!!

PS: autonvuokrauspäiväksi on nyt varmistunu ens maanantai. Eli viikon päästä !! En tiiä vielä minne mennään, joko vaan ajellaan ja pysähdytään aina ku tulee kivan näkönen paikka ja käydään parissa linnassa, tai sitten yks vaihtoehto, joka aiotaan joskus kesän aikana toteuttaa, on käydä Stonehengella. Sinne on jotai 150km matkaa. Oon sitten niin varma että mulle käy niinku siinä Chevy Chasen leffassa Mieletön kesis, jossa se peruutti autolla päin Stonehengea ja koko rakennelma romahti. Eikä se idiootti edes huomannu sitä