Nyt tää lomailu sitten loppu ja tänään oli vuorossa eka työpäivä. Oltiin eilen illalla pubissa istumassa iltaa Davidin ja parin muun kanssa, siellä oli joku poika joka on just lopettanu työt meidän hotellissa ja sen tyttöystävä. Oli hauskaa! =)

Karu totuus koitti kuitenkin aamulla, kun 11.00 piti mennä respaan (no joo, ei illalla myöhään menny, pubit sulkee ovensa viimestään puoliltaöin). Päivä oli tosi rankka, mulle näytettiin vähä kaikenlaista, mutta ei perehdytty syvemmin vielä mihinkään.

Jouduin vastailemaan myös puhelimeen mikä oli melko haastavaa koska:

a) en ymmärtäny kovinkaan hyvin mitä ihmiset halus

b) en tietenkään osaa vastata ihmisten kysymyksiin ruokalistoista sun muusta ku en tiiä niistä vielä yhtään mitään.

Mutta muiden mielestä opin paremmin noin, että kuuntelen mitä ihmiset haluaa ja annan luurin sille tytölle joka mun kanssa siinä on ja kuuntelen mikä on vastaus.

Nyt on pää kipeä ja tosi väsyny olo. Huomenna on uudestaan sama työvuoro 11-19. Mutta eiköhän tää helpota päivä päivältä!! seuraavat vapaapäivät on maanantaina ja tiistaina. Suunnitelmissa olis lähteä tiistaina käymään Lontoossa, jos ei tuu mitään yllättävää estettä (eli siis Davidia ei hälytetä töihin kun niillä on vissiin vajaamiehitys baarin puolella).

Noh, kyllä tää tästä ku sai käteensä jättikupin kamomillateetä ja tv:stä alkaa pian jalkkisottelu Englanti-Egypti.

Well, Ta Ta!