Tänään kävin sit ekaa kertaa tällä reissulla Lontoossa!!! Huippua!!! Menin sinne tapaamaan mun espanjalaista kaveria, Patriciaa. Tutustuttiin reilu vuosi sitten kun oltiin koulusta Trentossa, Italiassa. Kuuluttiin sen viikon ajan Patrician kanssa samaan ryhmään ja meistä tuli kaverit. Nyt se oli tullu Lontooseen veljeänsä kattoon, ja mä lähin päiväksi sinne hengaileen sen kans.

Worthingista menee suora junayhteys London Victoria - asemalle. Matkustin tietenki ns. ruuhka-aikaan, joten liput yhteen suuntaan oli 24 puntaa... mut whatever, eipä Lontoossa ny kuitenkaan usein tuu käytyä. Nyt ei ollu oikeen valinnanvaraa, jos olisin lähteny muutamaa tuntia myöhemmin ja tullu vähä myöhäsemmällä junalla pois, lipun hinta olis tippunu 14 puntaan. Ja itseasiassa kattelin netistä, niin lippuja joihinkin juniin olis saanu 10 punnallakin.... Kun täällä junalipun hinta riippuu siitä, mihin aikaan matkustat. Hinnoissa voi oikeesti olla suuriakin eroja.

Tavattiin Piccadilly circuksella, ja lähettiin sieltä kohti Camden Townia. Se on kaupunginosa Lontoossa ja se on aivan ihana paikka!! Se on vähä ns. underground - tyyppinen mesta, koko kaupunginosa on pelkkää kojua ja markkinoita. Sieltä löyty myös ihanan rauhallisia paikkoja ja siellä menis vaikka koko päivä vaan kävelles ja kattellessa. 

  

Siinähän se aamupäivä meni tosiaan kierrellessä ja jutellessa, ku ei olla nähty reiluun vuoteen. Meillä oli n. 3 tuntia aikaa ennenkun Patrician piti lähteä. Käytiin syömässä thaimaalaisessa ravintolassa lounas, alku- ja pääruoka oli 5 puntaa. Sen oon huomannu, että ruoka täällä on tosi halpaa, lounaan hinta vaihtelee n. 5-8 punnan välillä.

   

Mietittiin, miks me näytetään noi ns. muotilasit päässä täydellisiltä nörteiltä, vaikka muilla ne on huippumuodikkaat??

Sit ku Patrician piti lähteä, en jaksanu enää jäädä Lontooseen hengaileen vaan lähin asemalle ja takasin kohti Worthingia. Päätin, että kun koittaa kuukauden päästä aika lähteä ettiin synttäribilevaatteita, Brighton vaihtu Lontooseen. Aion mennä heti aamusta ja shoppailla itteni köyhäksi. Ja ne tosi kalliit kengät aion löytää Bond Streetiltä. Näin on päätetty.

Nyt loppuviikosta mulla on ekaa kertaa kunnon iltavuoro. IHANAA!! Tajusin eilen, että täs on ny reilu 3 viikkoa menty pelkällä aamuvuorolla, ja se alkaa pikkuhiljaa nyppimään... Kun työpäivä loppuu 3-5 välissä, on koko ilta aikaa hengata. Joo, onhan se kivaa mutta ku niitä vapaita iltoja on yli 3 viikkoa putkeen nii alkaa tää hengailu vähän pitkästyttämään. Mutta kiva ku nyt on vähän vaihtelua tästä eteenpäin iltoihin kun saa viettää illat myös töissä. Respassa on oikeesti kiva istua, kun siinä pyörii kaikki muut työntekijät ja jos niillä ei oo tekemistä niin ne hengailee usein respan edustalla juttelemassa. Mutta toisaalta päätin, että nyt aion rueta käymään täällä salilla edes kerran viikossa. Lähin sali on tos n. kilsan päässä ja siellä on Bodypumppia ja pilatesta. Aion mennä sinne ekan kerran lauantaina (jos siellä on jotain tuntia johon haluan mennä mukaan, pitää vähä tutkia netistä mitä siellä on tarjolla ja koska) JEI!

Aika arkista tää elämä täällä rupee olemaan, sen takia en oo tänne ny oikee kirjotellukkaan muuten, kun jos tapahtuu jotain. Kun on aamuvuoro, päivärytmi menee suurinpiirtein niin, että töiden jälkeen netissä hengailua, lenkille, suihkuun, nettiin, iltaruoka, nettiin ja nukkumaan. Ei tää tosiaan oo mitään bilettämistä 24/7, vaan tylsää, normieloa. Kun tässä ny oon viikon sisällä matkustellu junalla jonki verran, oon huomannu ettei oo enää niin ihanaa kattella ikkunasta ulos ja ihmetellä brittiläistä maaseutua, vaan se on  muuttunu jo ihan normimaisemaksi. Myös kun kävelee tuolla keskustassa, en enää ihastele ihania ja söpöjä brittitaloja, vaan ne on muuttunu normitaloiksi.

Nii, mutta vielä kolmen viikon jälkeenkään EN TIEDÄ kumpaan suuntaan pitää kattoa kun ylittää tien.